Identifiering av okända nummer i mobilen

Installerar du Hitta appen på din telefon kommer hitta att kunna hjälpa dig identifiera vem det är som ringer om det inte är en sparad kontakt. Hitta slår snabbt upp numret och presenterar med namn och annan information direkt innan du hinner svara.

Gör så här för att aktivera detta på din Android:
1. Gå till inställningar via meny ikonen till vänster om sökrutan
2. Se till att de två översta inställningarna har en blåbock till höger

Gör så här för att aktivera detta på din iphone:
1. Gå in på inställningar i din telefon
2. Gå ner till "Telefon"
3. Välj "Identifiera och blockera samtal"
4. Aktivera hitta.se

Android appen slår mot hitta.se och kan därför visa fler nummer som du inte har i din telefonbok. I iphones måste vi lägga in nummer manuellt och har precis börjat detta arbete. Vi har börjat med att försöka identifiera telefonförsäljare och större företag som ofta ringer privatpersoner. Vi hoppas på att kunna identifiera så många nummer så snart som möjligt för iphone också.