Ändra dina kontaktuppgifter

Man kan enkelt ändra sina uppgifter på hitta.se. Använd nedan länk, sök upp din uppgift och välj sedan "redigera".

Uppdatera kontaktuppgifter

Av säkerhetsskäl samt för att motverka bedrägerier och ID-kapning erbjuder nu hitta.se ändringar endast via Bank-id-inloggning.  Läs mer om ID-kapning här

Behöver du hjälp med att komma igång? Skaffa BankID här

Vill du vara säker på att felaktig abonnemangsinformation ändras hänvisar vi dig i första hand till teleoperatören.

Gäller det en företagstelefon vill vi tipsa dig om att du i många fall också kan be din arbetsgivare att korrigera sina abonnemangsuppgifter hos operatören.